NIEUWS EN WEETJES OVER GEZONDE SNACKSVoetballer stimuleert groente&fruit-consumptie jongeren

De inzet van profvoetballers in de strijd tegen een ongezonde levensstijl bij kinderen heeft positief effect. Jongeren eten meer groenten en bewegen meer.
Lees meer
______________________________________________
Meloenen en sinaasappels tegen hoge bloeddruk

Mensen die aan hoge bloeddruk lijden, wordt aangeraden om groenten en fruit te eten die rijk zijn aan kalium, zoals meloenen en sinaasappels.
Lees meer
______________________________________________
Veenbessen (cranberry): natuurlijke antibiotica

Veenbessen doden de bacteriën niet zoals geneesmiddelen dat doen. De bessen maken het omhulsel van de bacteriën rond en glad, waardoor ze zich niet langer kunnen vasthechten, danwel innestelen in het slijmvlies.
Bovendien kunnen ze ook niet meer in contact komen met andere bacteriën, waardoor mutaties onmogelijk worden.
Lees meer
______________________________________________
Supplementen slechte vervangers groenten en fruit

Wie gevarieerd eet hoeft zijn dieet helemaal niet aan te vullen met supplementen. Sommige pillen zijn zelfs zeer slecht voor de gezondheid door te hoge doseringen van stoffen en misleidende gebruiksaanwijzingen.
Lees meer
______________________________________________
Overig nieuws:

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Volgende >>UITGELICHT:

BOEK-tip

Zeer interessant boek voor iedereen die wil stoppen met suiker eten. Vol met handige tips en veel recepten. Veel informatie over wat suiker met je doet - Praktisch stappenplan om direct aan de slag te gaan - Ingrediënten verkrijgbaar bij de supermarkt: geen dure biowinkels. Ook verkrijgbaar als E-book

Meer info

Inca-bessen, puur superfood

Incabessen zijn een superlekkere gezonde snack tussendoor, in desserts, sappen, smoothies en taarten.
Eet je ze zo uit de hand als een rins-zoete snack, dan krijg je in één hap een heleboel gezonde stoffen binnen. 100% biologisch.

Meer info

Google Analytics Alternative