NIEUWS EN WEETJES OVER GEZONDE SNACKSTop 10 goede redenen om (meer) groente en fruit te eten

Het Amerikaanse Instituut voor kankeronderzoek heeft een Top 10 opgesteld met goede redenen om groente en fruit te eten.
Lees meer
______________________________________________
Rozijnen; gezond en lekker maar let op de calorieën

Rozijnen, of gedroogde druiven, zijn een gezond tussendoortje... op voorwaarde dat je ze met mate eet. Rozijnen bevatten immers niet alleen de goede eigenschappen van druiven, maar ook veel suikers en calorieën.
Lees meer
______________________________________________
Rawfood chefkok in het Witte Huis?

Er staat sinds kort een petitie op internet om president bij Obama een rawfood chefkok in het Witte Huis te krijgen.
Lees meer
______________________________________________
Groenten en fruit kunnen blindheidsproces afremmen

Ons gezichtsvermogen neemt af naarmate we ouder worden, maar groenten en fruit kunnen dat proces afremmen. Noord-Ierse en Ierse wetenschappers stellen in de Sunday Telegraph dat groenten en fruit veel antioxidanten bevatten voorkomen dat een eerste fase van de kwaal overgaat in een veel ernstiger vorm van blindheid.
Lees meer
______________________________________________
Overig nieuws:

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Volgende >>UITGELICHT:

BOEK-tip

Zeer interessant boek voor iedereen die wil stoppen met suiker eten. Vol met handige tips en veel recepten. Veel informatie over wat suiker met je doet - Praktisch stappenplan om direct aan de slag te gaan - Ingrediënten verkrijgbaar bij de supermarkt: geen dure biowinkels. Ook verkrijgbaar als E-book

Meer info

Inca-bessen, puur superfood

Incabessen zijn een superlekkere gezonde snack tussendoor, in desserts, sappen, smoothies en taarten.
Eet je ze zo uit de hand als een rins-zoete snack, dan krijg je in één hap een heleboel gezonde stoffen binnen. 100% biologisch.

Meer info

Google Analytics Alternative