NIEUWS EN WEETJES OVER GEZONDE SNACKS800-jarige Pendragon-appel is gezondste appel

Onderzoekers beweren dat de Pendragon-appel die al sinds de 12de eeuw bestaat, de gezondste appel is die er bestaat. Het bevat veel meer plantaardige chemische stoffen die goed zijn voor de gezondheid, het vermindert o.a. ontstekingen en verlaagd het bloedsuikergehalte.
Lees meer
______________________________________________
Blauwe bessen: supergezond

De blauwe bessen hebben een gunstige invloed op de bloedsomloop, op hart en bloedvaten. Ze werken bloedzuiverend en helpen bij het verlagen van het cholesterolgehalte. Bovendien dragen ze bij aan een goede spijsvertering, hebben een positieve invloed op lever en galblaas en bevorderen een goede darmwerking.
Lees meer
______________________________________________
Appels nog gezonder dan gedacht

Wetenschappers analyseerden de eigenschappen van appels, perziken en nectarines. Zo ontdekten ze dat deze fruitsoorten vijf keer zoveel polyfenolen bevatten dan eerder was vastgesteld.
Lees meer
______________________________________________
Minder rimpels door rood fruit

Rood fruit blijkt meer dan alleen lekker en gezond: Bessen, frambozen en aardbeien zouden je ook mooier maken. Recent onderzoek wijst namelijk uit dat de vruchten erg goed zijn voor de huid.
Lees meer
______________________________________________
Overig nieuws:

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Volgende >>UITGELICHT:

BOEK-tip

Zeer interessant boek voor iedereen die wil stoppen met suiker eten. Vol met handige tips en veel recepten. Veel informatie over wat suiker met je doet - Praktisch stappenplan om direct aan de slag te gaan - Ingrediënten verkrijgbaar bij de supermarkt: geen dure biowinkels. Ook verkrijgbaar als E-book

Meer info

Inca-bessen, puur superfood

Incabessen zijn een superlekkere gezonde snack tussendoor, in desserts, sappen, smoothies en taarten.
Eet je ze zo uit de hand als een rins-zoete snack, dan krijg je in één hap een heleboel gezonde stoffen binnen. 100% biologisch.

Meer info

Google Analytics Alternative