NIEUWS EN WEETJES OVER GEZONDE SNACKSVegetariërs en veganisten hebben beter seksleven dan vleeseters

Voor wie zijn seksleven een boost wil geven, is het schrappen van vlees een goede optie. Medische experts en vegetariërs zijn ervan overtuigd dat een dieet met enkel plantaardige ingrediënten je aantrekkelijker maakt en je seksuele vitaliteit stimuleert. Daarnaast voorkomt het latere erectieproblemen.
Lees meer
______________________________________________
Japans bananendieet grote bestseller

In Japan is het nieuwe "Ochtend Bananendieet" zeer populair geworden. Wat begon als een bescheiden dieet op internet, is uitgelopen op een omzet van 900.000 boeken begin dit jaar. Er zijn vier boeken uitgegeven waarin het bananendieet uitvoerig wordt uitgelegd. Ook de import van bananen is begin dit jaar met 27 procent gestegen.
Lees meer
______________________________________________
Consument legt nog geen verband tussen voeding en milieu

De consument legt nog amper een verband tussen voeding en het milieu. Dit blijkt uit een onderzoek van onderzoeksbureau Motivaction. Het onderzoek werd gedaan in opdracht van het Voedingscentrum door iets meer dan 1.000 mensen. Deze mensen vulden hiervoor een online vragenlijst in.
Lees meer
______________________________________________
Nieuw: de micro meloen

De kleine maar goedgevormde micro-meloen Pepquino is 20 maal zo klein dan een volgroeide gewone meloen. De zeldzame Pepquino is slechts 3 cm lang, maar heeft hetzelfde uiterlijk als een gewone watermeloen. De meloen werd ontdekt in Zuid-Amerika en wordt nu in in de kas in Nederland geteeld. De meloen wordt gegeten als snack, zoals olijven.
Lees meer
______________________________________________
Overig nieuws:

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Volgende >>UITGELICHT:

BOEK-tip

Zeer interessant boek voor iedereen die wil stoppen met suiker eten. Vol met handige tips en veel recepten. Veel informatie over wat suiker met je doet - Praktisch stappenplan om direct aan de slag te gaan - Ingrediënten verkrijgbaar bij de supermarkt: geen dure biowinkels. Ook verkrijgbaar als E-book

Meer info

Inca-bessen, puur superfood

Incabessen zijn een superlekkere gezonde snack tussendoor, in desserts, sappen, smoothies en taarten.
Eet je ze zo uit de hand als een rins-zoete snack, dan krijg je in één hap een heleboel gezonde stoffen binnen. 100% biologisch.

Meer info

Google Analytics Alternative