NIEUWS EN WEETJES OVER GEZONDE SNACKSVeganistisch Atkinsdieet is goed voor bloeddruk

Het Atkinsdieet is wereldwijd bekend: weinig koolhydraten, veel proteinen in de vorm van vlees. Een vaak gehoorde kritiek is de slechte invloed van dit dieet op hart- en bloedvaten.
Dat wordt opgelost met een zogenaamd 'eco-Atkinsdieet', dat focust op plantaardige eiwitten en vetten oftewel veganistisch eten. "Uit onderzoek blijkt dat dit vermageringsdieet een extra gunstig effect heeft op het cholesterolgehalte en de bloeddruk", luidt het in het persbericht.
Lees meer
______________________________________________
Bananen tegen wratten en alcohol-katers

Bananen zijn ideaal om je wratten te laten verdwijnen. Zelfs een kater weet de banaan aan te pakken. Dat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek.
Lees meer
______________________________________________
Ongezond en misleidend snack-aanbod funest voor consument

Meer dan 80% van de Nederlanders stoort zich aan niet-kloppende claims van 'gezonde' producten, blijkt uit representatief onderzoek in opdracht van Chiquita.
Lees meer
______________________________________________
Vlees eten is slecht voor kwaliteit van sperma

Mannen met een kinderwens kunnen maar beter vegetariër worden. Uit een recente studie blijkt dat mannen hun sperma sneller kunnen laten bewegen door meer vers fruit en groenten te eten en vette voeding als room en vlees te schrappen.
Lees meer
______________________________________________
Overig nieuws:

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Volgende >>UITGELICHT:

BOEK-tip

Zeer interessant boek voor iedereen die wil stoppen met suiker eten. Vol met handige tips en veel recepten. Veel informatie over wat suiker met je doet - Praktisch stappenplan om direct aan de slag te gaan - Ingrediënten verkrijgbaar bij de supermarkt: geen dure biowinkels. Ook verkrijgbaar als E-book

Meer info

Inca-bessen, puur superfood

Incabessen zijn een superlekkere gezonde snack tussendoor, in desserts, sappen, smoothies en taarten.
Eet je ze zo uit de hand als een rins-zoete snack, dan krijg je in één hap een heleboel gezonde stoffen binnen. 100% biologisch.

Meer info

Google Analytics Alternative