NIEUWS EN WEETJES OVER GEZONDE SNACKSLombardia: origineel en superleuk

Als u in Antwerpen bent ga dan beslist eens langs bij Lombardia!
Lees meer
______________________________________________
"Voedingsproducenten maken slecht voedsel verslavend"

Te veel vetten, suikers en zouten, iedereen weet dat het ongezond is, maar wat bijna niemand weet is dat voedingsproducenten ongezond voedsel verslavend maken door een bepaalde combinatie van deze drie. Deze combinatie van vetten, suikers en zouten zou een groot aantal neuronen in de hersenen activeren, die de drang om te eten groter maakt.
Lees meer
______________________________________________
Welke sappen zijn het beste ?

Beste keuze: Groentesap.

Een lekker glas fruitsap of een smoothie: iedereen geniet er van. Maar ze zijn niet allemaal gezond. In het beste geval leveren ze een ton aan vitaminen, in het slechtste geval zijn ze niet veel beter dan vloeibaar suiker. Maar hoe kan je ze uit elkaar houden?
Lees meer
______________________________________________
Gezondheidsnormen gif in groente en fruit nog steeds overschreden

Milieudefensie en Natuur en Milieu hebben de nieuwste editie van Weet wat je eet Gifmeter gepubliceerd. Op www.weetwatjeeet.nl worden alle meetgegevens van de overheid naar resten landbouwgif op groente en fruit uit 2008 inzichtelijk gemaakt.
Lees meer
______________________________________________
Overig nieuws:

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Volgende >>UITGELICHT:

BOEK-tip

Zeer interessant boek voor iedereen die wil stoppen met suiker eten. Vol met handige tips en veel recepten. Veel informatie over wat suiker met je doet - Praktisch stappenplan om direct aan de slag te gaan - Ingrediënten verkrijgbaar bij de supermarkt: geen dure biowinkels. Ook verkrijgbaar als E-book

Meer info

Inca-bessen, puur superfood

Incabessen zijn een superlekkere gezonde snack tussendoor, in desserts, sappen, smoothies en taarten.
Eet je ze zo uit de hand als een rins-zoete snack, dan krijg je in één hap een heleboel gezonde stoffen binnen. 100% biologisch.

Meer info

Google Analytics Alternative